Επιστημονική επικύρωση του EFT

Τα θεμέλια του EFT προέρχονται από το πάντρεμα μιας προσέγγισης του βελονισμού με κοινή λογική και της ιατρικής Body Mind (σώμα νους), και τα δύο υποστηρίζονται από επιστημονικές μελέτες εδώ και δεκαετίες. Η αποτελεσματικότητά τους είναι τόσο προφανής που  ιδρύματα κύρους όπως το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, του Χάρβαρντ και πολλά άλλα πανεπιστήμια, κλινικές και νοσοκομεία τα χρησιμοποιούν και / ή να τα μελετούν  Αν κάνετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για όρους όπως «Mind Body Research» και «Acupuncture Research» και θα βρείτε μια πληθώρα επιστημονικών μελετών που επικυρώνουν τις βάσεις του EFT.

Επιπλέον, πολλές αξιολογημένες μελέτες για το EFT έχουν ολοκληρωθεί. Μερικές από  αυτές τις μελέτες βασίζονται σε μια εκτενέστερη μορφή EFT που ήταν η αρχική του μορφή.  Μετά από χρόνια εφαρμογής του, μπορέσαμε να απλοποιήσουμε τις εφαρμογές των τεχνικών, χωρίς να υπάρχει καμιά ουσιαστική αλλαγή στην αποτελεσματικότητα τους.  Μπορείτε να θέλετε να διαβάσετε αυτό το εξαιρετικό άρθρο που συνοψίζει την έρευνα για το EFT και παρόμοιων μεθόδων που γράφτηκε από τον David Feinstein, PhD.

Για μένα, ωστόσο, η πραγματική απόδειξη της δύναμης του EFT δεν θα βρεθεί στο εργαστήριο. Αντίθετα, η πραγματική απόδειξη βρίσκεται στο πόσο καλά λειτουργεί για σας.

Σχολιάστε